Pécs mellett, Cserkúton a Jakab-hegy oldalában, a Duna-Dráva Nemzeti Park Tájvédelmi Körzetében várunk Benneteket szeretettel, egyszerű erdei szállásokkal, örömteli programokkal, jó beszélgetésekkel , kiváló trénerekkel és magunk termesztette és gyűjtötte virágos, gazos erdei, mezei, kerti , helyi étkekkel. Várunk pároddal, gyermekeiddel, vagy csapatoddal, közösségeddel együtt, hogy csodálatos természeti „élményfürdőben” részesüljetek, és közben feltöltődjetek, megbékéljetek és jó együttműködési elhatározásokkal lépjetek tovább a mindennapokba.

Mi is együttműködünk családként, Mecsek Ökocsali csapatként, Mecsek Zöldútként és még sokféleképpen szerveződve, hogy jót nyújthassunk nektek. A természetet tiszteljük és sokféle kezdeményezéssel, részvétellel teszünk a fenntarthatóságáért.

bővebben

 

Tegnap délután....

Tegnap délután gyűjtögetni voltam a mai vendéglátáshoz és ezeket a vadzöldségeket találtam. Sokféle kígyóhagymát tudok gyűjteni. Az itt látható a kedvencem. Van egy pici hagymára hajazó íze, amúgy karalábé. smiley4.1 Találtam még saláta boglárkát, erdei mályvát, tyúkhúrt, zamatos turbolyát, podagrafüvet, csalánt, cickafarkot, pitypangot, százszorszépet, foghagymaszagú kányazsombort, lósóskát, komlóhajtást. Szedtem szederhajtásokat, csipkebogyót, galagonyát az italba..... a legjobb benne a bóklászás volt. Három óra felhőtlen szabadság. smiley4.1

tegnap delutan