Pécs mellett, Cserkúton a Jakab-hegy oldalában, a Duna-Dráva Nemzeti Park Tájvédelmi Körzetében várunk Benneteket szeretettel, egyszerű erdei szállásokkal, örömteli programokkal, jó beszélgetésekkel , kiváló trénerekkel és magunk termesztette és gyűjtötte virágos, gazos erdei, mezei, kerti , helyi étkekkel. Várunk pároddal, gyermekeiddel, vagy csapatoddal, közösségeddel együtt, hogy csodálatos természeti „élményfürdőben” részesüljetek, és közben feltöltődjetek, megbékéljetek és jó együttműködési elhatározásokkal lépjetek tovább a mindennapokba.

Mi is együttműködünk családként, Mecsek Ökocsali csapatként, Mecsek Zöldútként és még sokféleképpen szerveződve, hogy jót nyújthassunk nektek. A természetet tiszteljük és sokféle kezdeményezéssel, részvétellel teszünk a fenntarthatóságáért.

bővebben

 

Gomba még nincs - szépség van

Elindultam, hogy megnézzem mi a helyzet Vargányáéknál. Még alszanak, de süpped a moha, és az éjszaka is esett, úgyhogy nem lesz maradásuk bent, ki fognak jönni minálunk is. smiley4.1.... közben találkoztam egy őzikével és egy méretes erdei siklóval, szarvasbogarak repesztettek fejem mellett ezerrel, erről a szikláról pedig csak hosszas üldögélés után tudtam elindulni haza.... barátomék utcáján vitt az út, így még egy kis lakodalmi vörösbor is akadt. smiley4.1

gomba meg nincs