Pécs mellett, Cserkúton a Jakab-hegy oldalában, a Duna-Dráva Nemzeti Park Tájvédelmi Körzetében várunk Benneteket szeretettel, egyszerű erdei szállásokkal, örömteli programokkal, jó beszélgetésekkel , kiváló trénerekkel és magunk termesztette és gyűjtötte virágos, gazos erdei, mezei, kerti , helyi étkekkel. Várunk pároddal, gyermekeiddel, vagy csapatoddal, közösségeddel együtt, hogy csodálatos természeti „élményfürdőben” részesüljetek, és közben feltöltődjetek, megbékéljetek és jó együttműködési elhatározásokkal lépjetek tovább a mindennapokba.

Mi is együttműködünk családként, Mecsek Ökocsali csapatként, Mecsek Zöldútként és még sokféleképpen szerveződve, hogy jót nyújthassunk nektek. A természetet tiszteljük és sokféle kezdeményezéssel, részvétellel teszünk a fenntarthatóságáért.

bővebben

 

CSEÖH-ös teadélután a Pajtában

Különleges kapcsolat fűz a sérült emberekhez. Szeretem vendégül látni, megetetni őket - fizikailag is. Heni vagy Balázs szájába tenni az ételt és együtt örülni az ízeknek. smiley4.1 Jó az a természetesség, ami a sok találkozás kapcsán kialakult, ahogy a helyzetben tudok lenni. Sokszor, sok helyen kell még érzékenyíteniük, hogy az emberek jól tudjanak lenni a velük való találkozásokban. Erről beszélgettek tegnap is, mik a következő konkrét alkalmak, ki, hogy tud részt venni és megosztották élményeiket a korábbi érzékenyítésekről. Nagyon jók az "adóvevőik" - azt tapasztalják, hogy a felnőttek sokszor teljesen meg vannak zakkanva a szituációban és a gyerekek feltétel nélküli elfogadás képessége, érdeklődése segíti át őket a nehéz perceken. A kisgyerekek még tudnak mindenkihez természetesen viszonyulni.... Sok sikert kedves sérült barátok az érzékenyítések során! smiley4.1 (Szívesen vesznek meghívásokat cégekhez, iskolákba is. )