Pécs mellett, Cserkúton a Jakab-hegy oldalában, a Duna-Dráva Nemzeti Park Tájvédelmi Körzetében várunk Benneteket szeretettel, egyszerű erdei szállásokkal, örömteli programokkal, jó beszélgetésekkel , kiváló trénerekkel és magunk termesztette és gyűjtötte virágos, gazos erdei, mezei, kerti , helyi étkekkel. Várunk pároddal, gyermekeiddel, vagy csapatoddal, közösségeddel együtt, hogy csodálatos természeti „élményfürdőben” részesüljetek, és közben feltöltődjetek, megbékéljetek és jó együttműködési elhatározásokkal lépjetek tovább a mindennapokba.

Mi is együttműködünk családként, Mecsek Ökocsali csapatként, Mecsek Zöldútként és még sokféleképpen szerveződve, hogy jót nyújthassunk nektek. A természetet tiszteljük és sokféle kezdeményezéssel, részvétellel teszünk a fenntarthatóságáért.

bővebben

 

Levelet kaptam

Nagyon kedves levelet és képet kaptam. Köszönöm. smiley4.1 Azon vagyok, hogy szeressenek nálunk lenni a vendégek.
"Kedves Bia! Nálad tanultuk és már fogyasztottuk is. Ma nálunk ez volt a desszert.Fantasztikus erő van ott Nálad. A virágok átfényezik a napunkat... Eddig csak ott tartottam, hogy evés közben kimentem a kertbe és gyönyörködtem egy szép virágos kerti részletben. Köszönjük, hogy mi is részesedhettünk a Nálad lévő hangulatból... szeretettel bereczkata"

levelet kaptam