Pécs mellett, Cserkúton a Jakab-hegy oldalában, a Duna-Dráva Nemzeti Park Tájvédelmi Körzetében várunk Benneteket szeretettel, egyszerű erdei szállásokkal, örömteli programokkal, jó beszélgetésekkel , kiváló trénerekkel és magunk termesztette és gyűjtötte virágos, gazos erdei, mezei, kerti , helyi étkekkel. Várunk pároddal, gyermekeiddel, vagy csapatoddal, közösségeddel együtt, hogy csodálatos természeti „élményfürdőben” részesüljetek, és közben feltöltődjetek, megbékéljetek és jó együttműködési elhatározásokkal lépjetek tovább a mindennapokba.

Mi is együttműködünk családként, Mecsek Ökocsali csapatként, Mecsek Zöldútként és még sokféleképpen szerveződve, hogy jót nyújthassunk nektek. A természetet tiszteljük és sokféle kezdeményezéssel, részvétellel teszünk a fenntarthatóságáért.

bővebben

 

A Zsigapó Alapítvány táborozói jártak ma nálunk.

A Zsigapó Alapítvány táborozói jártak ma nálunk..... és nagyon jóóóóó volt. smiley4.1 Így is lehet játszani és annyira jó belefeledkezni. Különösen a babázásba és varrásba. Csak úgy a földön, a magunk örömére..."anyának levendulazsákot varrok"..... "én magamnak, mert utálja".... "apának is varrok"... "csutkababát csinálok a mamának, egészruhásat" .... "még ne induljunk, kell még egy csutkababa a papának is"..... béke, nyugalom, alkotás,öröm, nyár.... és ha nincs kedved varrni, az se baj.... "mi megtörjük a mogyorót és barackmagot" - és jól tartottak bennünket varrókat. smiley4.1