Pécs mellett, Cserkúton a Jakab-hegy oldalában, a Duna-Dráva Nemzeti Park Tájvédelmi Körzetében várunk Benneteket szeretettel, egyszerű erdei szállásokkal, örömteli programokkal, jó beszélgetésekkel , kiváló trénerekkel és magunk termesztette és gyűjtötte virágos, gazos erdei, mezei, kerti , helyi étkekkel. Várunk pároddal, gyermekeiddel, vagy csapatoddal, közösségeddel együtt, hogy csodálatos természeti „élményfürdőben” részesüljetek, és közben feltöltődjetek, megbékéljetek és jó együttműködési elhatározásokkal lépjetek tovább a mindennapokba.

Mi is együttműködünk családként, Mecsek Ökocsali csapatként, Mecsek Zöldútként és még sokféleképpen szerveződve, hogy jót nyújthassunk nektek. A természetet tiszteljük és sokféle kezdeményezéssel, részvétellel teszünk a fenntarthatóságáért.

bővebben

 

Szerda este....

Szerdán este egy kis vendéglátást csináltunk a "Playbackes " barátoknak. Volt benne kolbászos-porcsinos lecsós-, fenyő tinóru-, petrezselymes csicsókás-, zelleres céklás - kence, céklás-batátás és kerekrépás saláta, kővágótőttösi pecsenye, "kóbász", szalonna, pellérdi sajtok, berkenye, naspolya, aszalt füge, birs, körte, alma, vadkörte, Panni kenyér.... ja és a sütik? Diabetikusat is kreált Kati..... és a szép dekorációk. Köszi lányok a baráti segítséget: Anna, Kati, Mónikák, Orsi, Éva, Zsuzsa, fiúk nektek pedig a fel le cipekedést: András, Csaba, Péter, Tamás és még voltatok, akiknek a nevére nem emlékszem. smiley4.1 A salátákat a képeknél kibontom.smiley4.1