Pécs mellett, Cserkúton a Jakab-hegy oldalában, a Duna-Dráva Nemzeti Park Tájvédelmi Körzetében várunk Benneteket szeretettel, egyszerű erdei szállásokkal, örömteli programokkal, jó beszélgetésekkel , kiváló trénerekkel és magunk termesztette és gyűjtötte virágos, gazos erdei, mezei, kerti , helyi étkekkel. Várunk pároddal, gyermekeiddel, vagy csapatoddal, közösségeddel együtt, hogy csodálatos természeti „élményfürdőben” részesüljetek, és közben feltöltődjetek, megbékéljetek és jó együttműködési elhatározásokkal lépjetek tovább a mindennapokba.

Mi is együttműködünk családként, Mecsek Ökocsali csapatként, Mecsek Zöldútként és még sokféleképpen szerveződve, hogy jót nyújthassunk nektek. A természetet tiszteljük és sokféle kezdeményezéssel, részvétellel teszünk a fenntarthatóságáért.

bővebben

 

"Biobia csapat"

Ma összejöttünk, hogy programokat találjunk ki nektek már a télre is az erdőben és az erdei házikóban.... és, hogy jobban jöjjön az ihlet csipkebogyóteáztunk (felfele megszedtük), tököt sütöttünk, a platnin kenyeret és palacsintát pirítottunk .... és persze meg is ettük.... közben leendő "bekofiszom" szorgalmasan jegyzetelt..... ha a tervek szerint tudunk haladni, már januárban melegedhettek a tüzünknél miután kipirultatok a kinti hideg világban és leküzdöttétek a párszáz métert, vagy a 2 km-t, vagy többet.... mindenféle csapatra gondoltunk, akiknek ez bejöhet, hogy épüljetek és épüljünk.... smiley4.1