Pécs mellett, Cserkúton a Jakab-hegy oldalában, a Duna-Dráva Nemzeti Park Tájvédelmi Körzetében várunk Benneteket szeretettel, egyszerű erdei szállásokkal, örömteli programokkal, jó beszélgetésekkel , kiváló trénerekkel és magunk termesztette és gyűjtötte virágos, gazos erdei, mezei, kerti , helyi étkekkel. Várunk pároddal, gyermekeiddel, vagy csapatoddal, közösségeddel együtt, hogy csodálatos természeti „élményfürdőben” részesüljetek, és közben feltöltődjetek, megbékéljetek és jó együttműködési elhatározásokkal lépjetek tovább a mindennapokba.

Mi is együttműködünk családként, Mecsek Ökocsali csapatként, Mecsek Zöldútként és még sokféleképpen szerveződve, hogy jót nyújthassunk nektek. A természetet tiszteljük és sokféle kezdeményezéssel, részvétellel teszünk a fenntarthatóságáért.

bővebben

 

"Mértékletesség" diéta

Ha emlékeztek, pár hónapja, amikor a sztrók kapcsán kiderült, hogy 2-es típusú cukorbetegségem van, kétségbeestem, hogy mit fogok enni, ha nem ehetek úgy kenyeret, gyümölcsöt, mint korábban, hiszen azon éltem. Először berzenkedett az emésztőrendszerem, a gyomrom, az epém a kenyér-hiány miatt, aztán megtanult így emészteni. smiley4.1 Igazából mindent tudok enni, csak van, amiből nagyon keveset. A kenyér már nem fájdalmas, a szőlő még igen, a sütiről lemondás egyáltalán nem izgat szerencsére. smiley4.1 Mai reggelim: Kati fermentált kerekrépája, friss csicsókával, lila hagymával és aludttejjel összekeverve, friss borsikafű hajtásokkal, egy szelet savanyú káposztalével készült zsemlével, amin a kence: sült sárgarépás cékla - jelzésértékű töttösi szalonnával és egy pici pellérdi sajttal.... és egy árvácska es került a hó alól.smiley4.1

mertekletesseg