Pécs mellett, Cserkúton a Jakab-hegy oldalában, a Duna-Dráva Nemzeti Park Tájvédelmi Körzetében várunk Benneteket szeretettel, egyszerű erdei szállásokkal, örömteli programokkal, jó beszélgetésekkel , kiváló trénerekkel és magunk termesztette és gyűjtötte virágos, gazos erdei, mezei, kerti , helyi étkekkel. Várunk pároddal, gyermekeiddel, vagy csapatoddal, közösségeddel együtt, hogy csodálatos természeti „élményfürdőben” részesüljetek, és közben feltöltődjetek, megbékéljetek és jó együttműködési elhatározásokkal lépjetek tovább a mindennapokba.

Mi is együttműködünk családként, Mecsek Ökocsali csapatként, Mecsek Zöldútként és még sokféleképpen szerveződve, hogy jót nyújthassunk nektek. A természetet tiszteljük és sokféle kezdeményezéssel, részvétellel teszünk a fenntarthatóságáért.

bővebben

 

"Mi dóga van az asszonynak?"

Nem meresztgetjük tovább a "purecunkat" smiley4.1 és hamarost meg fogjuk osztani téli programjainkat. Ez lesz az egyik női csapatépítő az erdei Házikóban, ahol mindenféle sütés-főzés fortélyokat cserélhetünk, tanulhatunk meg a sparhelt mellett. Az biztos, hogy gyúrunk tésztát és sütünk a platnin pacókát. ...és megkenjük házi téfellel, és meg is esszük.smiley4.1Addig is nézzétek meg a program nevének eredetét és kacagjatok nagyokat Kóka Rozália meséjén. smiley4.1