A brigád

bia kicsi
 
Németh Ibolya Biobia brigádvezető:
Többszörös újrakezdő nő, anyuka, nagymama, segítő természetember vagyok. Eligazodok a Vadonban. Életem nagy vágya, hogy egy -  ugyanazt a nyelvet beszélő csapatban dolgozhassak, beteljesülni látszik. A Biobia Brigáddal folyamatosan teremtünk lehetőségeket, hogy örömökhöz, testi-lelki-szellemi táplálékhoz juthassunk mi is és ti is.
 
 
 
 

czirmai ildiko kicsiCzirmai Ildikó:

Egy erdélyi hegyi faluban születtem annak minden természetességével és nélkülözésével. Nagyanyám volt a falu ”álmodója”,minden általam ismert női ősöm befogadta a falu aktuális “nehézsorsúját”. Ezek biztosan közrejátszottak abban, hogy orvos majd pszichiáter lettem.Tanultam kognitiv, rövid dinamikus,relaxációs,pszichodráma módszereket .Szupervízor is lettem, majd megismerkedtem a rögtönzésen alapuló színház eleven világával.Szenvedélyesen szeretem amit csinálok. Dolgozok álmokkal, gyógyszerekkel egyaránt. A terápiás és magánkapcsolataimban is keresem a személyes Találkozást. Keresem és szeretem az Életet magamban és a Másikban is. Szeretem a Fát úgyis mint megdolgozni, úgyis mint megölelni. Hiszek a Lehetőségben.

 

dudas zoltan kicsiDudás Zoltán:

Az Alföldön nőttem fel, 5 éve élek Cserkúton a Jakab hegy tövében. Az első ideérkezésemkor  nyilván való volt számomra, ezt a helyet kerestem, haza értem. Tanult szakmám szerint elektroműszerész vagyok, de már jó ideje csak olyan munkát végzek ami közel áll hozzám. Kerteket, udvarokat szépítgetek, kemence építésben veszek részt, szívesen be is fűtöm. Számomra a kemence befűtése lényegében egy meditációs gyakorlat..:). Ha már meditáció, több éve foglalkozom önismereti módszerekkel kisebb-nagyobb intenzitással. Jó okom van az önismeretre, néha két marokkal cibáltam az ördög szakállát. Szívesen beszélek rőzsegyűjtés, a pattogó tűz figyelése mellett megéléseimről. Vagy bármikor! Nagyon fontos lett az utóbbi időben számomra a jóga, ami az esetemben érdekes sok Embernek, 5 éves korom óta mozgássérült vagyok, amit nem betegségként, hanem állapotként fogadok el.

 
nati kicsi
 
 
Fürtös Natália:
A természet közelségének jótéteményét igazából felnőtt koromban éreztem meg, ami azóta is újra és újra hív. Amivel legtöbbet foglalkozom, az az agyag, a kerámia készítés, ezenkívül mindenféle más művészeti dolog létrehozása is érdekel, ami motiválni tud. Mozgásként pedig a jóga és az önkifejező szabadtánc teszi kerekké az életem. Mindezt szívesen megosztom másokkal is.
 
 
 
gayer eva kicsi
 
Gayer Éva:
Két testvéremmel és négy unokatestvéremmel a Természetben, szabadságban nőttünk fel. Egyetemen dolgoztam informatikusként, innen mentem nyugdíjba. Mindig igyekszem felnőttként is a szabad időmet a szó nemes értelmében a szabadban tölteni. Ehhez természetesen párosult az erdő, a fák, növények megismerésének vágya, szeretete, és felhasználásuk felismerése. Túra vezetéseim során nagy hangsúly van a szabadban levés öröme mellett, ezen hasznos ismeretek megosztásán és egymástól tanulásán is. A Vadon ízei ökoszakácskönyv egyik írója, az ehhez kapcsolódó műhelyek segítője vagyok, örömmel készítem a résztvevőkkel együtt a változatos salátákat, pesztókat.
 
 
orsi kicsi
 Hirth-Szabó Orsolya:
Kisgyermek korom óta szeretem a természetet, sokat mászkáltunk édesapámmal és nagyapámmal erdőn-mezőn, és mindig sikerült valami érdekeset találni. Így egyenes lett az út a biológia-környezettan tanársághoz, az erdei iskolához.Szeretek akár gyerekekkel, akár felnőttekkel bóklászni az erdőben, és látni az izgalmat a szemükben, ahogy a természet apró szépségeire rácsodálkoznak. Kisgyerekes anyukaként kicsiny szabadidőmben szeretek alkotni, természetes dolgokból valami szépet létrehozni, mostanában a festés az, ami sok örömöt és sikerélményt lop a hétköznapjaimba. A kézműves tapasztalataimat és a természetben szerzett élményeimet szívesen megosztom veletek is, ha egy jó hangulatú csapatépítésre vágytok, vagy csendesen, beszélgetősen alkotva szeretnétek kiszabadulni a mókuskerékből.
 
nemeth tamas kicsi
 
 
Németh Tamás:
A Formative Training egyik alapítója vagyok. Outdoor tréner, színház terápiás csoportvezető , illetve szenvedélybeteg segítő. Az általam használt módszerek nem a tanítást ,hanem a tapasztalás lehetőségét célozzák meg.
 
 
 
simon peter kicsi
 
 
Simon Péter:
Szeretek növényekkel foglalkozni és a szabadban tölteni az időm. Borzasztó lelkes vagyok a permakultúra iránt, így nagyon fontos számomra a fenntarthatóság és a természettel való összhang. Ezt az összhangot igyekszem elérni és másoknak is megmutatni, akár egy csendes erdei séta, akár vadonfürdőzés vagy meditáció segítségével.
 
 
 
kati kicsi
 
 
 Tóth Katalin: 
Cserkúton az erdőben élek a természettel és macskáimmal együtt. Házi asszonyi, pék, vendéglátós, befőzős tapasztalatom és cukrász szakmám segítségével nyújtok nektek ízélményeket, akár közös munkában születő étkekkel is. Folyamatos újító kedvem sok különlegességet szül, legújabb kedvencem a birs-batáta krém.  
 
 
zankay andras kicsi
 
Zánkay András:
Klinikai pszichológus, szupervízor, pszichodráma vezető, playback tréner
Egyénekkel és szervezetekkel végzett munkámban az élet ajándékaként élem meg a lehetőséget a kapcsolódásra kihívásokkal teli életükhöz, a társulásra az erőfeszítéseikhez egy örömteli élet, jó működések kialakításához, a hozzájárulásra a fejlődésükhöz.

             A honlap nem készülhetett volna el Nagy Balázs túratársam baráti segítsége nélkül, aki hallatlan türelemmel viselte a sztrókosan össze-vissza gondolkodó    "megrendelő" hol így legyen, hol úgy legyen" változtatási kéréseit, a "gondolok egyet, telefonálok és azonnal szeretném"-et.