Dédi konyhás múltidéző

Dédi konyhás múltidéző kóstoló télen, max: 8 fő, 2 óra

Biobia Házikóban a Jakab-hegy oldalában

A Biobia Házikóban befűtöm a rakott tűzhelyt (sparheltet) és krumplit sütök héjában, töltött almát, úritököt sütök, kenyeret pirítok a platnin, szállnak az illatok és a vendégek egy konyhaasztalt körben ülve kóstolgatják a finomságokat, vadnövényes kencéket, erdei lekvárokat, medvehagymabigyót, zsírt, „sütt káposztát”, gomba savanyúságokat…. csupa olyasmit, amit a dédmamájuk, vagy ükanyjuk készített egy ilyen tűzhelyen. Finom, saját gyűjtésű alapanyagokból teákat iszunk hozzá.

             A honlap nem készülhetett volna el Nagy Balázs túratársam baráti segítsége nélkül, aki hallatlan türelemmel viselte a sztrókosan össze-vissza gondolkodó    "megrendelő" hol így legyen, hol úgy legyen" változtatási kéréseit, a "gondolok egyet, telefonálok és azonnal szeretném"-et.