• fejlec22.jpg

Szeretettel köszöntelek Kedves Oldallátogató!


A Mecsek hegység / Magyarország, Európa/ Jakab-hegyi Vadonjába hozott a sors, a szándékod, meg az Internet a Biobia házikóba. Nincs utca, nincs házszám, nincs áram, békesség van és sok-sok önépítő és csapatépítő program, a vadon erdeivel, keltákat is lenyűgöző szikláival,ízeivel-, a régmúlt rakott tűzhelyével, és dédi-falvédős hangulatával fűszerezve.


"Ép lélekben ép test" olvastam egyszer a Gyüttment fesztivál kocsma falán a táncos forgás közben.....
Hatvan évesen egy sztrók nyomán összeomlott a régi életem. Az első dolgom volt, mikor hazajöttem a rehabilitációról, hogy megmásszam a kedvenc sziklám. Le kellett küzdeni a félelmeim, de sikerült. A sztrókkal kapcsolatos írásaim itt olvashatod.


"Életvitel-változás - csakis ezzel lehet elkerülni a következőt" (mondta egy fiatal-friss apuka doktor, amikor egy norvégoknak feltálalt kateringen tolmácsolt nekünk Pécsen).2018 szeptembere óta szajkózom magamban életvitel-változás-életvitel változás....
Nehéz döntések, sok-sok gyász, elengedések sorozata....

Életem nagy vágya, hogy egy - ugyanazt a nyelvet beszélő csapatban dolgozhassak, beteljesülni látszik. A télen a "maggal" összeszedtük, mihez is értünk, mit tudunk majd nyújtani, és hideg ide, vagy oda összeraktuk magunkat és a programok vázát.

A Biobia Brigáddal folyamatosan teremtünk lehetőségeket, hogy örömökhöz, testi-lelki-szellemi táplálékhoz juthassunk mi is és ti is.

 

zold csik

 

 

 

 

 

 

Pihenek...... és utána folytatjuk.

 

 

Szeretettel: Biobia

Legfrissebb

2019. július 08.
2019. június 26.
2019. máj. 23.

Szilvalekváros túrós prósza Panni lányom nyomán

Akkor hát a recept Kata kívánságára:


Fél kiló túró, 4 dl tejföl, 10 dkg vaj, 6 tojás, 3 bögre liszt, 1 bögre cukor, 1 sütőpor (szódabikarbóna), reszelt citromhéj, egy csipet só. Mindent összekeverünk, sütőpapíron tepsibe tesszük, a tetejére szilvalekvárt pötyögtetünk és 180 fokon megsütjük. Bármilyen más lekvárral, gyümölccsel jó lehet. Meggyel feltétlen kipróbáljuk.

panni prosza