Erdei vendégasztal – mini katering

a Vadonban pikniken,a Biobia házikónál, Orfűn a Natura panzióban programokon, rendezvényeken, konferenciákon, gazvacsorán Pécsett, az EDEN-díjas Mecsek Zöldútról, „Magyarország legízletesebb vendégváró úticéljáról”.


A mi büfé-asztalunkon minden vegyszermentes, ami lehetséges helyi és házilag készített. Helyi a Mecsek Zöldútról – a kertünkből, a legelőről, a rétről, az erdőkből... Szelíden meghökkentő a fiataloknak, nosztalgikus az időseknek, hogy pl. újra ehetnek házi berkenyét. Szezonális, olyan gyümölcsöket, zöldségeket, gazokat, virágokat, erdei gombákat használunk, amik éppen érnek, vagy tartósítószer-mentesen eltettük télire. Kínálunk hagyományos és újdivatú étkeket, hajdinás vargánya levest és gazlevest is, prószát és medvehagymás kencés kenyeret is, gombás lecsót és porcsinos gazsalátát is, pecsenyét és medvetalpas-zelleres fasírtot is, szederlekvárt és mézes kökényt is.

Az asztalon található sajtok és pecsenyék, kolbászok is ellenőrzött, helyi családi gazdaságból származnak. Italaink közt találsz friss ázolmányokat, csigereket gyümölcsökből, házi szörpöt, jó gyógyteákat, meghökkentő, de finom zöld ivólét – akár csalánból is.


Minden a tálaláshoz, dekorációhoz és fogyasztáshoz szükséges eszközt biztosítunk, az ételeket és italokat svédasztalosan kínáljuk. Az biztos, hogy műanyagpohár nem lesz az asztalon. Megjelenésünk retro, mások által „forgalomból kivont" bögréket, tányérokat használunk.


Árak: létszámtól és sokszínűségtől függenek. Minimum 20 fő esetén 4000 Ft/fő


Megrendelés és további információEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

A képeket Tallászné (Mária) fényképezte.

             A honlap nem készülhetett volna el Nagy Balázs túratársam baráti segítsége nélkül, aki hallatlan türelemmel viselte a sztrókosan össze-vissza gondolkodó    "megrendelő" hol így legyen, hol úgy legyen" változtatási kéréseit, a "gondolok egyet, telefonálok és azonnal szeretném"-et.