• +36 (30) 437 2340
  • biobia@biobia.hu

Biobia

  • Blog
  • Vadon
  • A brigád
  • Ízek
    • Kóstoló
    • Receptek
    • A vadon ízei
  • Csapatépítés
  • Önépítés
  • Múlt
    • Sztrok-on-túl
    • Itt vagyok
    • A falum
    • Beszélgetés velem
    • Videók
    • Régen volt...
  • English
Medvehagymás leves zellerrel
Medvehagymás leves zellerrel
Juharvirágos szendvics
Juharvirágos szendvics
Medvehagyma tartósítás
Medvehagyma tartósítás
Gluténmentes kifli nemcsak lisztérzékenyeknek
Gluténmentes kifli nemcsak lisztérzékenyeknek
Családi savanyúságrecept
Családi savanyúságrecept
Pitypangos kelkáposzta
Pitypangos kelkáposzta
Tojásrántottás bugyor
Tojásrántottás bugyor
Cékla saláta - az idei kedvenc
Cékla saláta - az idei kedvenc
Nyuszi sült rókagombával
Nyuszi sült rókagombával
Rebarbara szerelem ...
Rebarbara szerelem ...
Kucsmagomba és csicsóka tartósítás
Kucsmagomba és csicsóka tartósítás
A nagyon finom kategóriából...
A nagyon finom kategóriából...
Porcsinos csiga
Porcsinos csiga
Hagymával, csípőspaprikával rántottába?
Hagymával, csípőspaprikával rántottába?
Bodzabogyó télire nyári almával
Bodzabogyó télire nyári almával
Medvehagymás fűszerolaj
Medvehagymás fűszerolaj
Japánbirses birsalma csiger
Japánbirses birsalma csiger
Tyúkhúros káposztás
Tyúkhúros káposztás
Porcsinos gazleves
Porcsinos gazleves
Káposzta pitéből káposztás prósza
Káposzta pitéből káposztás prósza
Retek szezon
Retek szezon
Medvehagymás savanyú káposzta
Medvehagymás savanyú káposzta
Dédi féle kovászos uborka
Dédi féle kovászos uborka
Sok kezes januári saláta
Sok kezes januári saláta
Medvehagymás rántotta
Medvehagymás rántotta
Paradicsomos gazsaláta
Paradicsomos gazsaláta
Komló mártás hajdinával
Komló mártás hajdinával
Tél-tavasz saláta naplementével
Tél-tavasz saláta naplementével
Medvehagymás krumpli gombóc leves
Medvehagymás krumpli gombóc leves
Ropogós korpás bagett
Ropogós korpás bagett
A megunhatatlan kelt kifli és pogácsa...
A megunhatatlan kelt kifli és pogácsa...
Vega stefánia
Vega stefánia
Medvehagymás tojásos nokedli
Medvehagymás tojásos nokedli
Júdásfülgombás és téli fülőkés rizses hús
Júdásfülgombás és téli fülőkés rizses hús
Levendulás, céklás prósza
Levendulás, céklás prósza
Téli fülőkés gazos rántotta
Téli fülőkés gazos rántotta
A vajas pánkó
A vajas pánkó
Mezei sóska főzelék
Mezei sóska főzelék
Szörp helyett ...
Szörp helyett ...
A házi berkenye....
A házi berkenye....
Ökocsalis kukorica málé
Ökocsalis kukorica málé
Erdei mályvás saláta
Erdei mályvás saláta
Téli fülőkés gazos rántotta
Téli fülőkés gazos rántotta
A jó kis gombapörkölt
A jó kis gombapörkölt
Júdásfülés krumplinokli
Júdásfülés krumplinokli
Cseh kucsmagombás gazvacsora
Cseh kucsmagombás gazvacsora
Gévagomba savanyúság 7 lépésben ...
Gévagomba savanyúság 7 lépésben ...
Lilakáposztás csicsóka
Lilakáposztás csicsóka
Medvehagymás krumplifőzelék
Medvehagymás krumplifőzelék
Cukorborsó krém -na de mi van a tetején?
Cukorborsó krém -na de mi van a tetején?
Tábori túró
Tábori túró
Medvehagymás káposztasaláta
Medvehagymás káposztasaláta
Őszi sütemény
Őszi sütemény
Mentás-körtés aludttejes prósza
Mentás-körtés aludttejes prósza
 Itt a csicsóka ideje ...
Itt a csicsóka ideje ...
Medvehagymás, júdásfüle gombás sós süti
Medvehagymás, júdásfüle gombás sós süti
Szilvalekváros túrós prósza
Szilvalekváros túrós prósza
Erdei apróhajtóka
Erdei apróhajtóka
Medvetalp leves
Medvetalp leves
Hogyan lesz a cukorborsó...
Hogyan lesz a cukorborsó...
Téli fülőkés pirítós kenyér
Téli fülőkés pirítós kenyér
Gazvacsora
Gazvacsora
Mai vacsi - színes és hóka
Mai vacsi - színes és hóka
Eper tejföllel...
Eper tejföllel...
Tavaszi tojásrántotta
Tavaszi tojásrántotta
Tavaszi limonádé
Tavaszi limonádé
Porcsinos csiga
Porcsinos csiga
Porcsinos savanyúságok
Porcsinos savanyúságok
Könnyű tavaszi ebéd
Könnyű tavaszi ebéd
Kucsmagombás gazleves
Kucsmagombás gazleves
Mai vacsi - színes és hóka
Mai vacsi - színes és hóka
Mákos-túrós-céklás prósza
Mákos-túrós-céklás prósza
Tojásrántottás bugyor
Tojásrántottás bugyor
Csicsókás levesbetét
Csicsókás levesbetét
Virágos linzer
Virágos linzer
Gévás-fügés babsaláta
Gévás-fügés babsaláta
Medvehagymás piritóskenyér
Medvehagymás piritóskenyér
Medvehagymás csiga és céklás batyu
Medvehagymás csiga és céklás batyu
Vadkörtés fügelekvár
Vadkörtés fügelekvár
Fügén hízlalt libamáj... helyett
Fügén hízlalt libamáj... helyett
Medvehagymás krumplikrém
Medvehagymás krumplikrém
Töltött yukka - három módon
Töltött yukka - három módon
Medvehagymás, Júdásfülegombás krumplikrém
Medvehagymás, Júdásfülegombás krumplikrém
Gévagomba savanyúság 7 lépésben ...
Gévagomba savanyúság 7 lépésben ...
Pecsenye krumpli Csabaíre vérfűvel
Pecsenye krumpli Csabaíre vérfűvel
Gyors nyári süti
Gyors nyári süti
Ibolyás hűsítő
Ibolyás hűsítő
Medvehagymás zöldbabsaláta sült céklával
Medvehagymás zöldbabsaláta sült céklával
Júdásfüle gombaleves parasztosan és gazosan
Júdásfüle gombaleves parasztosan és gazosan
Erdei snidlinges sült pasztinák
Erdei snidlinges sült pasztinák
Helyi termelők bevonásával zöldutasan
Helyi termelők bevonásával zöldutasan
Salátaboglárka
Salátaboglárka
Sütőtök krémleves Zamatos turbolyával
Sütőtök krémleves Zamatos turbolyával
 Keserűgomba rebarbarával ...
Keserűgomba rebarbarával ...
Erdőszéli kacsaaprólék leves
Erdőszéli kacsaaprólék leves
Mályvák (hibiszkuszok) - nemcsak gyönyörűek, finomak is
Mályvák (hibiszkuszok) - nemcsak gyönyörűek, finomak is
Yukka virág epres túróval
Yukka virág epres túróval
Tüsökaljagomba
Tüsökaljagomba
Paradicsomos géva
Paradicsomos géva
Gazvacsora
Gazvacsora
Zamatos turbolyás sütőtök krémleves
Zamatos turbolyás sütőtök krémleves

Porcsinos kifejtett bab saláta

porcsinos bab

Na ilyet biztos kóstolhattok nálunk majd a Porcsin Pikniken 9-én. Telitalálat volt a porcsint ebbe beletenni. Imádok maradékokból új ízeket kreálni, így született ez az ebéd is a héten. Megmaradt ez-az az egyik vendéglátásból és így alakult ki a "gombás, cukkinis krumplipapi, ami a kép másik fele... az is jó, na de a saláta.... Megfőztem a gyenge kifejtett babot babérlevéllel, sóval. A porcsint összevágtam, zöldhagymát szintén és amikor a bab kihűlt összekevertem. Vettem az orfűi Tejes finomságok-tól natúr joghurtot (szenzációs, nemhiába a teheneik Natura 2000-es területet tartanak karban) és ebbe tettem citromot, mézet, pici sót és ez lett az öntet. A helyi termék nem hazudik.

  • Előző
  • Tovább
© 2019 Biobia. Minden jog fenntartva.

Menüpontok

  • Blog
  • Vadon
  • A brigád
  • Ízek
    • Kóstoló
    • Receptek
    • A vadon ízei
  • Csapatépítés
  • Önépítés
  • Múlt
    • Sztrok-on-túl
    • Itt vagyok
    • A falum
    • Beszélgetés velem
    • Videók
    • Régen volt...
  • English