Belehelyezkedni a Csendbe

Ha hívást érzel erre a programra, akkor induljunk el ezen az úton.
Együtt indulunk, együtt járjuk végig az utat egymás közelében, hol kicsit közelebb, hol kicsit távolabb és együtt is térünk vissza.

Felsétálunk a Hegyre a Házikóhoz, miközben már hangolódunk Egymásra és a Természetre. Útközben meg-megállunk, kipörgünk a hétköznapjainkból és ismerkedünk a Természeten keresztül Egymással. Ahogy haladunk egyre nagyobb teret engedünk annak a felemelő élménynek, amit a Természet nyújt Nekünk akkor, ott, abban a pillanatban. Hagyjuk, hogy csak úgy Legyünk.
A Házikónál közösen eszünk, amikor megéhezünk.
Megengedjük, hogy ezután az adott helyzet és a Természet inspiráljon Bennünket a további lehetőségekre, mint a Mozgásmeditáció, Belehelyezkedni a Csendbe (keresni egy számodra kedves helyet ahol elidőzhetsz), Alkotás a csendben (Agyagba formázni akkori érzéseinket - ami megszületett Bennünk az út során, vagy vízfestékkel festeni meg, ujjainkkal, kezünkkel. Mandala készítése zöldségből, gyümölcsből.)
A végén megosztjuk egymás felé amit tapasztaltunk, az érzéseinket, gondolatainkat, élményeinket.

Időpontok:
2020 03. 22. vasárnap
2020 03. 24. kedd
2020 03. 28. szombat
2020 04. 05. vasárnap

Ideje: 6 óra (9-15 óra közt)


Költsége: 9.000 Ft (Fizetés a helyszínen készpénzben)


Résztvevők száma: 6-12 fő

 

Program vezető: Nati


Jelentkezés Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.   (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

 

A programot odafelé a Pécs- Kővágószőlős, visszafelé a Cserkút- Pécs buszjárathoz igazítjuk. E-mailben tájékoztatunk a részletekről.

Hangolódj az adott napra és olyan ételt hozz magadnak, ami megfelel. Hozz pár gyümölcsöt is, vagy zöldséget - amit szívesen eszel. Öltözz úgy rétegesen, ami számodra kényelmes. Lehetőleg ne suhogjon az öltözéked.

Ha szállásra van szükséged…

 

 

 

             A honlap nem készülhetett volna el Nagy Balázs túratársam baráti segítsége nélkül, aki hallatlan türelemmel viselte a sztrókosan össze-vissza gondolkodó    "megrendelő" hol így legyen, hol úgy legyen" változtatási kéréseit, a "gondolok egyet, telefonálok és azonnal szeretném"-et.