150 órás kiképző és személyes célú pszichodráma csoportot indítunk 2019. őszén Pécsett, vezető társammal, dr. Tarján Emőkével.

 

Induló csoportunkban a csoportmunka során kialakítandó hatékony együttműködésünk, az új és új helyzetek megtapasztalása segíteni fogja, hogy képessé váljunk a bennünket érintő helyzetekre új, megfelelő válaszokat adni, megszabadulva a bénultság érzésétől és elhagyva a berögzült, nem jól működő megoldásainkat.

A személyes fejlődés mellett hangsúlyt helyezünk a hatékony csoportmunka készségeinek kialakítására és tudatosítására is, hogy olyan célok megvalósítását is lehetővé tegyük, amelyek csak másokkal együttműködésben érhetőek el.

 

Az arra rászorulók a Max Clayton Klasszikus Pszichodráma Műhely Alapítvány támogatásával vehetnek részt a csoport munkájában.

 

Ha van olyan ismerősöd, akiről azt gomdolod, hogy hasznos lehet számára a csoport munkájában való részvétel, tájékoztatásával segíted a szervező munkánkat!

 

További információ, illetve jelentkezés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.