Tollfosztó - női elvonulás

24 óra élet

Gyerekkori élményem, hogy jöttek hozzánk az asszonyok tollfosztóba és anyukám is ment Annusékhoz.  A téli estéken lefosztották a dunnába való pihéket a tollszárról. Minden tollas volt, mindenki prüszkölt tőle, ez távol tartotta a család férfi tagjait, így jól ki lehetett beszélni őket, és mindenféle téma előkerült, ami előttük nem mehetett volna. …. és jobbnál jobb tanácsokat kaptak- amin vagy kuncogtak magukban, vagy segítségükre lett, vagy be se engedték a fülükön, nagyokat kacagtak,vagy ríttak, kibeszélték magukat és megkönnyebbülve tértek aznap nyugovóra.

Hívlak, gyere el az én „tollfosztómba” a Jakab-hegyre. Ígérem toll nem lesz, és csak heten leszünk (és egyáltalán nem gonoszok, hanem tündérek, tündéri nők).  Kisimulunk  a  Vadonban, szelídülnek vad indulataink-ha vannak, haragot, nagyvilági rohanást békére cserélünk a Természet madárfüttyös csendjében. Napfény, levegő, lehet, hogy eső, szél, amit az Univerzum ád éppen.  Csak éjszakára húzódunk be a házikóba és akkor sem muszáj. Itt nincsenek „ kellek”, csak annyi, amiben közösen megegyezünk.  Csak úgy a Természet része leszünk, barangolunk, gyűjtögetünk, ősasszonykodunk, egyszerű-nagyszerű étkeket eszünk ……és beszélgetünk és beszélgetünk és játszunk, és alkotunk is valamiket……. visszamegyünk az ÉLET-be, a valódiba.

A helyszínen nincs áram, vízvezeték, fürdőszoba, ágy …..  van minden, ami az élethez, a biztonsághoz, étkezéshez, az alváshoz, az alaptisztasághoz szükséges.

Gyalog tudsz érkezni Cserkútról, vagy Kővágószőlősről, Pécsről, vagy messzebbről. A Házikóhoz csak gyalogút vezet.  Kérem, hozz magaddal 3 l ivóvizet (mindkét faluban van nyomós közkút az utcán, amiből finom víz folyik), ezen kívül csak magadat és a nyitottságodat.

Csoportlétszám: 6+ 1 (én) fő.

Találkozás a Biobia Házikónál a Mecsekben 1. nap 14 órakor, elbúcsúzás 2. nap 14 órakor

Időpontok:

2020.05.30-31

2020.06.26-27

2020.07.13-14

2020.07.30-31

2020.08.20-21

Ár:  35 000  Ft

Jelentkezés Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.    ( Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Ha kérdésed van, telefonon megtalálsz: +36 30 437 2340

Ha több napot is szívesen Cserkúton töltenél, szállást itt kereshetsz.

Várlak nyitott szívvel, szeretettel: Bia

 

 

             A honlap nem készülhetett volna el Nagy Balázs túratársam baráti segítsége nélkül, aki hallatlan türelemmel viselte a sztrókosan össze-vissza gondolkodó    "megrendelő" hol így legyen, hol úgy legyen" változtatási kéréseit, a "gondolok egyet, telefonálok és azonnal szeretném"-et.