- Tábori/ nomád sütés-főzés tudomány 
 
tabori nomad
 
Bia  Balaton,Tisza, Bodrog, Hernád, Duna, Sugó menti nomád táborozások során szerzett tapasztalataival. Hogyan jussunk helyi zöldséghez, gyümölcshöz,lekvárhoz, kakashoz, kecskéhez....? Hogyan főzzünk változatosan, ha csak egy bográcsunk van?...ha a gyerekek "halnak meg" a túrógombóc utáni vágyban?.... vagy ha kifogtuk az óriásharcsát?..... vagy megmaradt a tábor végére a zöldség-gyümölcs egy része, a pénzünk meg elapadt?.... ebből lesz a legfinomabb lecsó.... pláne, hogy nyáron mindenhol ott a kövér porcsin. :)
 
 
 
 
 
Vezetik: Bia és Kati
Résztvevők száma: 6 fő 
Időpont: 2019. július 8-13 
Ha szállásra van szükséged, itt találod.