Biobia kamramustra

Szeretek bemenni a kamránkba. smiley4.1.... folyik az újratöltés a tél után. Először, még a télen a júdásfüle gombák, aztán a csicsóka, aztán a kucsmagomba, aztán a medvehagyma levél, bimbó, termés , aztán a gévagomba, a szárítmányok, teák: galagonya, akác, bodza, vadrózsa, árvácska, citromfű..... már a levendula is, cickafark is szárad.... Ott van a polcokon az idei első lekvár is, az eper....Kérdezik, mindezt mikor csinálom? Szerencsére él a többesszám a családban.... és amikor, adódik egy pici időm, akkor szívesen szedek egy marok árvácskát és teszem be a szárítóba... a befőttesüvegbe-rakás feladatát még nem engedtem át másnak, mert, ha ott hiba csúszik be, kidobhatjuk az egész aszalványt..... a lekvárfőzés jól megy az éjszakai nyugalomban.... jut eszembe, az eprek is megaszalódtak.smiley4.1

      kamra1  kamra2  kamra3