Vadonwelnesz

 

wadonvelnesz

 

Felhívott egy hölgy, aztán e-mailt is írt, hogy két anyós összefogott azért, hogy a gyerekeknek, valami közös ajándékkal kedveskedjenek. Arra gondoltak, hogy elküldik őket valami szép helyre kirándulni, jót enni.... és legyek szíves ajánlatot adni, hogyan is lenne ez a Mézeskalács házikóban, de találjak ki valami kártyát is, amit egy az egyben átadhatnak.... Jó kis éjszakai feladat lett belőle az egész napos Jakab-hegy mászás után.smiley4.1 De aztán csak nekiálltam és ezzel a képpel megszületett a kártya.

Szövege:

Mézeskalács házikó vadonwelnesz kártya
2 fő részére 2016. július ....-én a Mecsekben, a Jakab-hegyen, ahol körbe ölel Gaia a földanya.
Péntek este gazvacsora a teraszon 6-kor, szombat reggeli és vacsora, vasárnap reggeli kérés szerinti időpontban.
Programlehetőségek: kirándulás a hegyre, a Babásszerkövekre, a Zsongorkőre, a Pálos kolostorhoz, vagy a hegy lábánál a falvakba: Cserkútra, Kővágószőlősre, vagy a hegy túloldalára Abaligetre, Orfűre fürödni vagy barlangászni, vagy Pécsett bóklászni, vagy egyszerűen csak punnyadni a fűben, üldögélni a tűz körül, csillagokat nézegetni... töltekezni.


A pontos részletek egyeztetése miatt keressétek: Németh Ibolya Biát a 30/437-2340-es telefonon, vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.