Gyógyétek tábor Cserkúton

eheto vadnoveny tebor

 

 

Gyógyétek tábor Cserkúton

Időpont: 2018. június 21-24.


A foglalkozást vezetik:             Dénes Andrea botanikus (http://erdokostolo.blogspot.hu/) és                                                                                              Németh Ibolya (Biobia) környezeti nevelő (www.biobia.hu).

 

A tábor témájáról, céljáról: A tábor fő célja, hogy a résztvevők jobban eligazodjanak a bennünket körülvevő ehető vadnövények világában, jó közösségi élményt szerezzenek, kisimítós beszélgetésekben vegyenek részt, együtt alkossanak gyógyétkeket és feltöltődve érkezzenek vissza a mindennapokba.smiley4.1

Program:
Csütörtök: Ismerkedés, gasztrokincsvadászat, kamramustra


Péntek: Terepi tanulás Andreával a Cserkúti dombsor változatos élővilágában. Este: „buci” sütögetés és beszélgetés a tűz körül.


Szombat: Kirándulás Biával a Jakab-hegyre és terepi tanulás. Este Múzeumok éjszakája Pécsett, részvétel a Természettudományi és Néprajzi vagy amelyiket szeretnénk Múzeum programjain. (idén kiemelt helyszin Pécs).


Vasárnap: A kamra „elemzése” Biával. Különböző tartósítási módok, mit, hogyan a gyakorlatban. Ebéd után búcsú.

 

A jelentkezéseket érkezési sorrendben fogadjuk a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.


Létszám: maximum 15 fő. 

Részvételi díj: 25.000 Ft/fő, ami a képzés díját a múzeumi belépőt és teljes ellátást - reggeli-ebéd-vacsorát tartalmazza, a sajátos étkezési igényeket figyelembe véve. Az ellátás csütörtök vacsorával kezdődik, és vasárnap ebéddel fejeződik be.

Program kezdete: csütörtök 17 óra.

 

Szállásajánlataink:

Biobia Porta Pajta Szálló: 1500 Ft/fő/éj www.biobia.hu


Vörösdombi Vendégház és Vackor vendégházak: 4000 Ft/fő/éj, egyedül 5000 Ft/fő/éj www.vorosdombi.hu www.vackorhazak.hu


Jakab-hegy Vendégház: 3000 Ft/fő/éj, egyedül: 4000 Ft/fő www.jakabhegyvendeghaz.hu

 

Jelentkezés és szállásinformáció: Németh Ibolya Biánál e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.telefon ikon 06-30/437-2340