Pécs mellett, Cserkúton a Jakab-hegy oldalában, a Duna-Dráva Nemzeti Park Tájvédelmi Körzetében várunk Benneteket szeretettel, egyszerű erdei szállásokkal, örömteli programokkal, jó beszélgetésekkel , kiváló trénerekkel és magunk termesztette és gyűjtötte virágos, gazos erdei, mezei, kerti , helyi étkekkel. Várunk pároddal, gyermekeiddel, vagy csapatoddal, közösségeddel együtt, hogy csodálatos természeti „élményfürdőben” részesüljetek, és közben feltöltődjetek, megbékéljetek és jó együttműködési elhatározásokkal lépjetek tovább a mindennapokba.

Mi is együttműködünk családként, Mecsek Ökocsali csapatként, Mecsek Zöldútként és még sokféleképpen szerveződve, hogy jót nyújthassunk nektek. A természetet tiszteljük és sokféle kezdeményezéssel, részvétellel teszünk a fenntarthatóságáért.

bővebben

 

Csapatépítés Zsongorkős piknikkel

Nagyon kellemes "munkám" volt ma. Kirándulnom "kellett" smiley4.1 egy jó munkahelyi csapattal a Jakab-hegyre és időnként megetetni őket finomságokkal. Csodás vénasszonyos napsütésben piknikeztünk a Zsongorkőn. A képeken láthatjátok és olvashatjátok, hogy mi is került a szikla-asztalra..... Nem mellesleg nagyon jól éreztem magam velük.smiley4.1