Pécs mellett, Cserkúton a Jakab-hegy oldalában, a Duna-Dráva Nemzeti Park Tájvédelmi Körzetében várunk Benneteket szeretettel, egyszerű erdei szállásokkal, örömteli programokkal, jó beszélgetésekkel , kiváló trénerekkel és magunk termesztette és gyűjtötte virágos, gazos erdei, mezei, kerti , helyi étkekkel. Várunk pároddal, gyermekeiddel, vagy csapatoddal, közösségeddel együtt, hogy csodálatos természeti „élményfürdőben” részesüljetek, és közben feltöltődjetek, megbékéljetek és jó együttműködési elhatározásokkal lépjetek tovább a mindennapokba.

Mi is együttműködünk családként, Mecsek Ökocsali csapatként, Mecsek Zöldútként és még sokféleképpen szerveződve, hogy jót nyújthassunk nektek. A természetet tiszteljük és sokféle kezdeményezéssel, részvétellel teszünk a fenntarthatóságáért.

bővebben

 

Reklámarc

Tegnap megosztottam egy képet, ahogy az egyik "vendég" -barát kinyalogatja az utolsó cseppeket is a galagonyás-kajszis füge lekvárból. smiley4.1Reggelre itt volt az átszabott kép egy reklámgrafikus barátnőtől, hogy így lesz Anikó igazi reklámarc. smiley4.1 Köszönöm. smiley4.1.... és tényleg.

reklamarc

Egy a referenciák közül smiley4.1 Amikor a kedves vendég az utolsó cseppet is kinyalogatja a galagonyás-kajszis fügelekvárból, a mosolyvédjegyesből.