Pécs mellett, Cserkúton a Jakab-hegy oldalában, a Duna-Dráva Nemzeti Park Tájvédelmi Körzetében várunk Benneteket szeretettel, egyszerű erdei szállásokkal, örömteli programokkal, jó beszélgetésekkel , kiváló trénerekkel és magunk termesztette és gyűjtötte virágos, gazos erdei, mezei, kerti , helyi étkekkel. Várunk pároddal, gyermekeiddel, vagy csapatoddal, közösségeddel együtt, hogy csodálatos természeti „élményfürdőben” részesüljetek, és közben feltöltődjetek, megbékéljetek és jó együttműködési elhatározásokkal lépjetek tovább a mindennapokba.

Mi is együttműködünk családként, Mecsek Ökocsali csapatként, Mecsek Zöldútként és még sokféleképpen szerveződve, hogy jót nyújthassunk nektek. A természetet tiszteljük és sokféle kezdeményezéssel, részvétellel teszünk a fenntarthatóságáért.

bővebben

 

Mini ökobüfé a környezeti nevelési műhelymunkán

Jó volt találkozni, sok régi "harcostárssal" és mindjárt be is álltak segíteni. Kenték a kenyereket, rakosgatták a poharakat, adagolták a salátákat..... köszönet érte. smiley4.1 Elvittem a minigrill sütőt és abban melengettük a sült tököket és almákat, így az illatok is nagyon különlegesek voltak..... Hogy mi ízlett? A káposztás csicsóka kencéért meg voltak őrülve, az erdei vadzöldséges lilahagymás krumpli saláta mind elfogyott, nagyon tetszett a húsevőknek a foghagymával spékelt, gombaporokkal párolt rövidkaraj, a töltött almára is vevők voltak - a galagonyás, fügés krémmel töltöttem, aminek ismeritek a születéstörténetét. A jóféle töttösi kolbász, orfűi sajt is ment, a zelleres-céklás kencés kenyérből maradt, a sütik elfogytak. Egyre több a gluténmentes diétás, nagyon örültek a meggyes-rizslisztes piskótának.... a vasárnapi túrán pedig a sütőtökös aludttejes sütimaradéknak. smiley4.1

mini okobufe