A mai szezonális kateringünk már színes volt a tavasztól is. Sokféle zöldet tudtunk kínálni: rukkolát, podagrafüvet, salátaboglárkát, medvehagymát, újhagymát, cickafarkot, foghagymaszagú kányazsombort.... és sokféle virágot, százszorszépet, árvacsalánt, repkényt, árvácskát. A sajtok a Tejes finomságoktól, a disznóságok és a szarvas stifolder Baricséktól Kővágótöttösről voltak. A fasírt Anna lányom keze munkájaként született, a medvehagyma pesztós kifli Tóth Kati alkotása és mindegyik elfogyott az utolsó falatig. Ízlett a népeknek az ibolyás-csalános - mézes limonádé, a házi málnaszörp, a kencés kenyerek és a saláták is, mint mindig :) A mai kencék: diós medvehagyma pesztó, medvehagymás csicseriborsó krém, házi vaj, csicsókás lilakáposzta, sárgarépás cékla, porcsinos lecsós krumpli, kolbászzsír, sült medvehagymás zsír voltak. Saláták: hecsedli lekváros-mákos-almás cékla, pirospaprikás- csicseriborsós-újhagymás-diós- dióolajos savanyú káposzta. Sütik: almás linzervirág, lekváros batyu. Aszalt gyümölcsök, berkenye, alma, mézes kökény.... medvehagyma bigyó és bimbó, júdásfülgomba..... olyan biodiverzitás volt az asztalon, hogy csuda.....???????????? Még én magam is újra és újra ámulatba esek, mikor kész van egy svédasztal. Mindig más, nem lehet megunni.