• fejlec22.jpg

Kedves Oldallátogató!                                                                                                                                   A honlap főképe Fürtös Natália festménye

Szeretettel köszöntelek. Leggyorsabban itt érsz el, és telefonon tudsz választ kapni kérdéseidre: +36304372340

 

Egy olyan honlapon találtad magad, aminek tartalma sokat változott az elmúlt években. J A sztrók után az ember nem mindig tudja, hogy mit vállalhat a megváltozott képességeivel, kompetenciáival…. Egy nagy balatoni hullámzást képzelj el, amiben egyszer a nagy örömtől, egyszer pedig a félelemtől sikoltasz – és ez folyamatosan változik.

 

 5 év és rengeteg természetben-levés, járás kellett hozzá, hogy újra munkaképes legyek, letisztuljon, hogy mire is vagyok képes. Mi az, aminek el tudom viselni a stressz részét és közben a kompetenciáim is megmaradtak, vagy újrafejlődtek hozzá. A több párhuzamos folyamat egyeztetésével, feszültséggel járó feladatok vállalásához pedig csodálatos, támogató kollégára találtam Fazekas Bálint séf személyében.

 

Amit tudok/tudunk csinálni: vadnövényes terepgyakorlatok erdei piknikkel, „továbbképzés-tanácsadás” a kamrámban és konyhámban, főzőcskés csapatépítés, ökokatering ….. Konkrétan pl. 3 barátnő összeállt és velük terepeztem-kamráztam egy nyugdíjbavonulónak kértek tőlem a kollégái ajándékutalványt terepezésre, barátnő-csapattal medvehagymát bigyóztunk és tettünk el télire, konferencia vacsorát, doktori védést ökokateringeztünk, magyar, holland és finn csoportnak  vezettem kalandtúrát ehető vadnövények  tanulásával és erdei piknikkel, jó fej nőkkel fermentáltunk téli gyökérzöldségekből, nagyikkal idéztük a „sültalmás” múltat.

 

Szívesen dolgozunk veled, neked is, ha van egy ötleted, aminek a megvalósításához szükséged van a közreműködésünkre.  Keress telefonon. +36304372340

Bia házikó

 

GPS koordináta:    N46.08486 E18.13757

Ami van: 7 férőhely, gyertyafény, fűtés sajátkezűleg vaskályhával, kényelmes ágyak ágyneművel, főzés gáztüzhelyen és szabadtűzön, sütés Sumi féle kemencében, főző és tálaló edények, ivóvíz frissen szállítva a faluból, lavór „fürdőszoba", komposzt WC kint, bimbi bent. Ami nincs: zaj, szmog és városi luxus. A közelében lévő Szedres házat lakják, ha igényled, mindenben gondnokként segítenek, telefonod, akkumlátoraid feltöltik .

Ár: 2000 Ft/fő/éjszaka, gyermek (családok esetén): 1000 Ft, a harmadik gyermektől (családok esetén) ingyenes. Csoportár (mindkét ház- Mézeskalács és Könyves foglalása esetén) 1500 Ft/ fő.


Közlekedés: Távolsági buszjárattal, biciklivel, autóval, gyalog Cserkútra. Az autók 500 m-re a háztól tudnak parkolni, vagy a faluban a Biobia portán (1500 m). A ház földúton, terepjáróval közelíthető meg. Vállaljuk a Pécs vasútállomásról Cserkútra, illetve terepjáróval a hegyre szállítást.

Étkezés: Igény szerint étkezést biztosítunk egészséges, biokertünkből, ill. más helyi és erdei termékekből készített étkekből. Reggeli 1600 Ft/fő, főétkezés 2500Ft/fő.


Programlehetőségek: elvonulás, meditálás, punnyadás, sok-sok séta a festői faluban (Árpád kori templom, néprajzi gyűjtemény, mosóházak, tó, patakvölgy, mohos erdők, természetvédelmi területek, vörös homokkő sziklák, bakancsos fa...), erdei pszichodráma terápia, kincsvadászat, bóklászás a gyönyörű természetben, túrázás (pl. DDNP-ba, a Jakab-hegyre a Pálos kolostorromhoz, a Babás szerkövekhez, a Zsongorkőre, Pécsre, Orfűre – fürdeni, barlangot mászni, Abaligetre – cseppkőbarlangot csodálni), sziklamászás, fáramászás, vadászlesre mászás, tarzanozás, gombászás, gyógyfüvek gyűjtögetése, medvehagyma, lekvár-főzés, kemencézés, bográcsozás, festegetés, farigcsálás, kertészkedés, kapálás, favágás, kaszálás, pásztortüzezés, danolgatás...


Szívesen látjuk „mássággal bíró" (gyermek vagy idős) családtagod is! Ha szükséges, gondozást biztosítunk, míg Te „tankolsz"! Bébi- és dédi „csőszök" is szívesen vagyunk.

 

megrendeles

 

 

 

             A honlap nem készülhetett volna el Nagy Balázs túratársam baráti segítsége nélkül, aki hallatlan türelemmel viselte a sztrókosan össze-vissza gondolkodó    "megrendelő" hol így legyen, hol úgy legyen" változtatási kéréseit, a "gondolok egyet, telefonálok és azonnal szeretném"-et.