Egyik ismerősöm segít eladni az egyik termelő "kakiját" Odajutottunk az éghajlatunkkal, hogy nálunk is megterem ez az eddig számunkra ismeretlen gyümölcs. Jó, de mit kezdjünk vele? Magában nagyon édes, kevés embernek ízlik így. "Bia légyszi próbáld ki, mit lehetne vele kezdeni!".... Jól van, veszek öt kilót és próbálkozom.... az első próba nagyon jól sikerült. Cékla, alma párja lett. A céklát lereszeltem, az almát apróra vágtam, a kakikat kibontottam a héjából és összekevertem vele.... és már csak egy kis citromot kellett ráfacsarni és csodás lett. Mindjárt ki is próbáltam egy állófogadásunkon és csillagos ötöst kapott, szerették az emberek. A következő próbálkozásom a kakis kökénylekvár lesz.Láttam egy képen fellógatva őket, lehet, hogy megaszalódik? Gondolom nem nálunk, hanem valami meleg éghajlaton. Hogyan ettetek már kakit? Nagy utazók, hogyan használják őshazájában?