A mai szezonális kateringünk már színes volt a tavasztól is. Sokféle zöldet tudtunk kínálni: rukkolát, podagrafüvet, salátaboglárkát, medvehagymát, újhagymát, cickafarkot, foghagymaszagú kányazsombort.... és sokféle virágot, százszorszépet, árvacsalánt, repkényt, árvácskát. A sajtok a Tejes finomságoktól, a disznóságok és a szarvas stifolder Baricséktól Kővágótöttösről voltak. A fasírt Anna lányom keze munkájaként született, a medvehagyma pesztós kifli Tóth Kati alkotása és mindegyik elfogyott az utolsó falatig. Ízlett a népeknek az ibolyás-csalános - mézes limonádé, a házi málnaszörp, a kencés kenyerek és a saláták is, mint mindig :) A mai kencék: diós medvehagyma pesztó, medvehagymás csicseriborsó krém, házi vaj, csicsókás lilakáposzta, sárgarépás cékla, porcsinos lecsós krumpli, kolbászzsír, sült medvehagymás zsír voltak. Saláták: hecsedli lekváros-mákos-almás cékla, pirospaprikás- csicseriborsós-újhagymás-diós- dióolajos savanyú káposzta. Sütik: almás linzervirág, lekváros batyu. Aszalt gyümölcsök, berkenye, alma, mézes kökény.... medvehagyma bigyó és bimbó, júdásfülgomba..... olyan biodiverzitás volt az asztalon, hogy csuda.....💚💚💚 Még én magam is újra és újra ámulatba esek, mikor kész van egy svédasztal. Mindig más, nem lehet megunni.