Készül az Ökocsalis gazleves. Borbás Marcsi is segített, forgatni jött Almáskeresztúrra és nagyon megtetszett neki a téma. A Gasztroliget kínálatát sorra vette, kíváncsiskodott, kóstolgatott - nálunk a sásliliom volt nyerő - majd visszatért hozzánk és azt kérte, hogy felvehesse a leves főzését. Örömmel mondtunk igent és máris nekiláttunk az előkészületeknek.Elkezdődött a felvétel, végigbeszéltük, a gazokat, megemlegettük a gazleányokat és a gazfickókat s közben megfőtt a bográcsban a leves. Nagy volt a kíváncsiság milyenre sikeredett a levesünk, elárulhatom nem vallottunk szégyent. Marcsi még repetát is kért. Közben megérkezett házigazdánk Lamin, szerencsére neki még tudtunk belőle kóstolót adni, de sajnos aki kicsit később érkezett, csak az üres bográcsot láthatta és sok dicsérő szót hallhatta. Többször főztünk már gazlevest, de ami ma készült, azt bizonyára még sokáig megemlegetjük.