Kamra vizit, befőzési tanácsadás, magaságyás, komposztálás, aszalás napaszalóval, 1-2 fő/alkalom.
Kamravizit
Kemencézős csapatépítés április-október, max: 15 fő, 4-5 óra. Biobia Házikónál a Jakab-hegy oldalában
Kemencézős csapatépítés
Kistermelői kóstoló ökokatering a megrendelő által biztosított helyszínen és igényei alapján max. 30 fő részvételével
Kistermelői kóstoló ökokatering
Erdei kirándulás és piknik ehető vadnövények és gombák tanulásával a Mecsekben max 15 fő
Erdei kirándulás és piknik
Főzőcskés csapatépítés, pl. fermentáló műhely, medvehagyma tartósító műhely, egészséges zöldségételek műhely a szervezők által biztosított helyszínen Baranyában max 15 fő, 3-4 óra
Főzőcskés csapatépítés
Dédi konyhás múltidéző kóstoló télen, max: 8 fő, 2 óra Biobia Házikóban a Jakab-hegy oldalában