A mai cateringben a jó öreg és finom málé mellett még sok érdekességet kínáltunk pl. ezt is.
A linzerhez anyukám receptjét vettem elő: 30 dkg liszt, 10 dkg vaj, 10 dkg cukor, késhegynyi szódabikarbóna, diónyi zsír (ezt kifelejtettem), 2 tojás sárgája, csipet só, reszelt citromhéj, az összegyúráshoz tejföl, 1 dl kb..
Összegyúrtam és hengerformájúra alakítottam, 3 cm átmérővel. Betettem a mélyhűtőbe, amikor kicsit megdermedt, karikákat vágtam belőle. Aztán kicsit nagynak találtam a karikákat és elfeleztem.Eleinte még a feleket karikára igazítottam, de aztán így maradtak. Pár percet sütöttem 200 fokon, kivettem. Megkentem tojásfehérjével, ráigazítottam a nedves árvácskát és a tetejét is megkentem fehérjével. Visszatettem a sütőbe és még 2 percet sütöttem. A második tepsinél el kezdett izgatni, hogy milyen lenne rajta a muskátli, a lóhere, a levendula.... A gondolatot tett követte és mindenféle virágos lett.