A Biobia Brigád tegnapi catering alkotásaiból. Ízlett a népeknek a PTE KTK doktori szemináriumán a büfé-ebéd. Organic food! lelkendezett a francia előadó úr. Akkor közkívánatra képenként a részletes leírás. Köszönöm a szuper munkátok!
Kenyerek: Katalin Tóth alkotásai most. Öregtésztásak, aszalt paradicsommal, hagymával, simán, tökmagliszttel. Kencék: Anna Nyirati alkotásai most: káposztás-csicsókás, sárgarépás-céklás, porcsinos-lecsós-krumplis, medvehagymás-csicseriborsós. Díszek: zeller-, petrezselyem-, sarkantyúka-levél, árvácska a hó alól, tökmag, savanyított gévagomba, medvehagyma bigyó. A díszítés most: Hirth-Szabó Orsolya
Pecsenye kővágótöttösi frissen vágott disznóból sok foghagymával, pici borssal, őrölt köménnyel, sósan. Most Anna Nyirati alkotása és tökéletes volt.
Medvehagymás csicseriborsó saláta. A beáztatott borsót megfőztük vöröshagymával és pici sóval. Amikor elkészült és kihűlt, megszórtuk szárított medvehagyma levéllel. A naturális ízeket kedvelőknek jött be.
Medvehagymás csiga. Ez most Katalin Tóth alkotása. Sós kelt kalácstészta. A kenet Dombai Jersey Farm Pellérdi Sajtműhely foghagymás krémsajtjába kevert szárított medvehagyma. Hátul dió és házi berkenye Napom Fényei kerámia levélkében. Natália Fürtös helyi kerámiáiban is tálalunk.
Házi berkenye "cukorbomba" Napom Fényei, vagyis Natália Fürtös szép kerámia levélkéjében.