A "hozzáadott-cukormentes" diétának is lehetnek finomságai. Egyre jobban élvezem, hogy szép, változatos uzsonnákat készítsek.... és persze ezek is helyi termékek és a vadon ízeivel az igaziak. Vasárnapi ebéd utáni mosogatás közben egyszer csak jelzett a testem, hogy itt az uzsonna ideje, enni kell....mi is legyen? Egy kis kivi... egy maroknyi gyümölcs lehet egyszerre.... egy kis joghurttal, jó, de akkor egy szép kehelybe kéne rakni.... milyen réteg mutatna még jól benne? Ok. Kivi, pici Csilla-féle szilvalekvár, Kati aprított mandulája.... hú de izgalmas, már majdnem süti....jöhet a Józsi-féle kecskejoghurt...... de szép.... csak nagyon fehér, kéne rá valami virág..... most az akác a legfinomabb, jajjjj csak az is fehér.... megszínesítem a joghurtot, még egy pici szilvalekvár elkeverve a tetején, nem lett elég színes.... itt van ez a pici kávé..... kiskanállal kávépöttyök..... húúúú de jó lett, jöhet az akác.... kell rá egy kis zöld még..... citromfű? nem.... valamelyik menta..... fodormenta, iiiigen. Próbáljátok ki! Eszméletlen finom lett. :) Aki követte a sztrókon-túl írásaimat, emlékezhet rá, milyen fontos szerepe van ennek a balkéznek az új Bia megszületésében.